01 September, 2009

Tahniah dari Puzi Hadi

Tahniah dari Puzi Hadi
Published January 20th, 2009 in PALESTIN.

Nota buat rakyat Amerika

bush-king-abdullah.jpg

(Tahniah le Malik Abdul Aziz sanggup pegang tangan Bush yang dah bunuh berjuta-juta orang Islam)

TAHNIAH! Anda memilih George W. Bush Jr. semacam George Bush Sr. memimpin Amerika Syarikat. Mereka berdua (bapa borek anak rintik) membeli atau menjual saham Perang Teluk II (2003) dan Perang Teluk I (1991).

TAHNIAH! Anda mempunyai presiden berahli silap mata, plagiarisme, pemutar belit dokumentasi sehingga ucap katanya memukau PBB dan sekutu Britain, Australia dan Sepanyol. Lakaran gambar satelit bumi Iraq begitu hidup dan berkaca ke mata Arab Saudi dan Kuwait. Tayangan dan suara rakaman Osama Bin Laden menggerunkan buat Pakistan.
king-abdullah-jordan.jpg

(Tahniah buat King Abdullah yang sanggup bersahabat dengan malaun Ehud Olmert)

TAHNIAH! Anda berbekal stesen CNN yang licik menayang gambar memanipulasikan berita yang palsu adalah ‘kisah benar.’ Berulang tayang gambar dan berulang tayang newsbar menanam kepercayaan ‘kisah benar’ yang benar dan tiada yang tidak benar melainkan benar belaka.
olmert-erdogan.jpg

(Tahniah..tahniah..Recep Erdogan, mampu senyum mesra dengan bapak presiden Zionis terlaknat)

TAHNIAH! Anda hidup dalam dunia CIA dan FBI menyuap hidangan data dan maklumat ke mulut presiden. Ejen-ejen perisik sibuk memantau dan memancing musuh dalam selimut dengan upah US Dollar dan wanita seksi ala aktor khayalan Ian Fleming. CIA menyelinap ke seantero dunia via kedutaan via multinasional via konglomerat via peace corp via atase kebudayaan via rombongan perdagangan - siapa sangka?

TAHNIAH! Anda dibebani kos biaya peperangan dan kos nyawa tentera di bumi Afghanistan memerangi al-Qaeda dan Taliban. Kini menanggung kos biaya menghidupkan keamanan, demokrasi dan kebebasan rakyat Iraq pada telahan presiden anda. Kos biaya keluar dari poket pembayar cukai Amerika iaitulah anda.

TAHNIAH! Presiden anda sentiasa menang andaian perang di atas kertas. Orang Amerika sentiasa hero sejagat tanpa mati ala aktor Rambo paparan filem. Tapi buku sejarah tidak pernah menipu atau ditipu ‘kisah benar’ Cuba, Vietnam dan Somalia.
mahmoud-abbas1.jpg

(Tahniah Hosni Mubarak, tutup pintu Rafah kemudian berjoli dengan sang syaitan Ehud Olmert..tahniahhhhh)

TAHNIAH! Anda mempunyai seseorang bernama Presiden George W. Bush yang menang ‘perang’ pilihan raya di Florida. Peti undi berulang dibuka dan kertas undi dikira semula atas nama demokrasi Amerika. Jangan diragui GWB pilihan anda yang disahkan mahkamah… demi untuk negara Amerika.

(Penulisnya Pakcik Puzi Hadi, adalah sasterawan Negeri Kedah yang lantang prolifik. Tahniah Pakcik Puzi, ajar kami orang muda jadi kurang ajar dengan syaitan Zionis itu! Bukan macam pemimpin2 dalam gambar, tak berani nak ‘marah’ pun pada dajal-dajal manusia)

4 ulasan:

NASSURY IBRAHIM berkata...

selamat hari raya. maaf jua dipinta pada tersalah kata tersalah tingkah

Wan A. Rafar berkata...

Tahniah sdr Puzi Hadi. Semoga sihat dan terus kreatif. Saya pun dah lama tak ke Kedah. Salam.

JHaZKiTaRo berkata...

Salam dari kota Dublin, Ireland. Blog hopping. Sudi2lah kiranya melawat blog hamba. :)

Fakeh berkata...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA